Hvorfor blive ForeningsMentor?

Mange børn og unge i Aarhus mangler hjælp til at få en aktiv fritid. Grundet forskellige forhindringer har de svært ved at blive en del af foreningslivet trods ønske herom.

ForeningsMentor har sat sig for at hjælpe dem i gang, og vi har brug for flere frivillige hænder!

Som frivillig foreningsmentor kan du få:

• Indsigt i og erfaring med inklusionsarbejde i Aarhus
  • Et meningsfuldt frivilligt job, hvor du gør en stor forskel for et barn eller flere.
  • Udvide dit netværk, dit CV og blive en del af en stærk lokalafdeling af Red Barnet.
  • Indflydelse på et spændende projekt altid i udvikling.
  • Dejlige oplevelser med glade børn, som starter til deres ønskeaktivitet.

Til gengæld håber vi, at du har lyst til at:

• Arbejde selvstændigt og tage initiativ.
  • Give børn og unge fra udsatte bydele i Aarhus eller børn og unge med flygtningebaggrund en tryg og god start i foreningslivet.
  • Afsætte i gennemsnit 2-3 timer om ugen til mentorrollen.
  • Indgå ansvarsbevidst i et team med andre entusiastiske frivillige.
  • Deltage i spændende og lærerige mentormøder.

Fritidsaktiviteter kan give børn og unge en sund og sjov fritid, men også være et rigtig godt værktøj, når det gælder eksempelvis integration. Der har vist sig at være et særligt behov blandt etniske minoritetsbørn og deres forældre for at få støtte til at starte i en lokal forening. Også selv om det i mange tilfælde blot er en ganske enkel vejledning, der skal til. Dog arbejder vi i projektet med alle børn fra byens udsatte bydele.

Derfor har ForeningsMentor sat sig for at formidle kontakten mellem børn af  og foreningslivet i Aarhus. Vi håber, du vil være med!

Mød os på Facebook

Gruppen er for alle frivillige hos ForeningsMentor i Aarhus.

Interesseret?

Så send en mail til vores koordinator på
anbope@aarhus.dk
eller ring på