Samarbejdspartnere

Hvorfor indgå i et samarbejde med ForeningsMentor?

ForeningsMentor afhænger af vores samarbejdspartnere i forbindelse med at skabe kontakt til de børn vi gerne vil hjælpe. Disse samarbejdspartnere, som skoler, klubber, socialrådgivere, boligsociale aktører, har den direkte kontakt til børnene i det daglige, og er derfor de bedste til at spotte, hvor projektet kan gøre gavn. Vi er derfor altid er på jagt efter nye samarbejdspartnere, som vil bidrage til, at flere børn får en aktiv og glad fritid.

ForeningsMentor er også interesseret i et tæt samarbejde med byens foreninger. Mange har vi allerede en god kontakt til gennem vores frivillige, men vi er altid interesserede i at gå i dialog med foreninger omkring, hvordan vi bedst hjælper hinanden med at få byens børn og unge igang i foreningslivet.

Hvis I er interesseret i at høre mere angående et potentielt samarbejde, så tøv ikke med at kontakte:

Projektleder for Gellerup, Bispehaven og den bydækkende indsats

Heidi Lytje Oehlers